Pepparkaksbak


It´s beginning to look a lot like Christmas


MIN WEHEARTIT


PUNK'D

Tjena!

Har precis varit på julavslutningen för Stage Artist Scool. Fick springa för att hinna, Julia ringer och undrar vart jag är, kommer in och får en CHOCK! Dessi och Vanessa, som looovade att inte komma, satt där inne och log som om det var jättejättekul... Och Julia hade lurat mig att de inte skulle vara där.. Haha, så jag fick sjunga inför dem! Men det gick väl bra ändå... Kände mig som att jag var med i Punk'd eller nåt...

Next: Tacos och X-Factor!


Världens sötaste...

...Kaninungar! Fotade 6 små söta pälsbollar hemma hos Michaela idag, guud jag dog lite. Bilderna är b.l.a till annonserna för kaninernas försäljning. Jag tog över 300 stycken...haha.

Emmy och Michaela

Världens snyggaste girlz.

Plugging

Sitter och pluggar spanska, habla espanol?


I Love...

 
 
Jag älskar mina nya shower- och bodycreams från märket I Love.. cosmetics. Hittade butiken Beauty Zone på Freeport i Kungsbacka. Det är den enda butiken i Sverige som importerar hela sortimentet och även Victoria´s Secret finns där. Det var som att kliva in i H.E.A.V.E.N.........

food.


Finbesök

En liten vilsen fågel faxade runt på övervåningen vid 8. Så landade hon på hyllan och betraktade oss en stund innan hon till slut hittade tillbaka ut i solskenet.

Gingerbread Houses

Underbara inspirationsbilder från We Heart it!
 
'
 

Halloween och Harry Potter

Glad Halloween! Pumporna är tända och godiset är framplockat. Nyss kom det två små killar som bestämt skulle ha två snickers var och inte en, haha :)  I söndags hade jag Harry Potter marathon med två kompisar. Jag gjorde köttfärspaj till varmrätt och till efterrätt blev det lite godsaker som finns med i filmerna. Halloween cupcakes, röda knäckäpplen, Bertie Botts Every Flavour Beans, Chocolate Frogs, chokladdraperade glasstrutar, Honeybeer och Peppermintstrings.

 
 
 

RSS 2.0